SOLO 2014

Program 

 

Fredag öppnar vi 18.00

 

 

18.30 Lisa Larsdotter Petersson Improvisation (20 min) Teaterscenen

 

18.55 Kuesti Fraun Kortfilmer (20 min) Teaterscenen

 

19.15 Paus (20 min) Lars Printzén Foto i pausen

 

19.35 Martin Fremling Musik (40 min) Caféscenen 

 

20.05 Paus (20 min) Lars Printzén Foto i pausen

 

20.25 Anna Svensdotter Flöjt (40 min) Teaterscenen

 

21.05 Paus (20 min) Lars Printzén Foto i pausen

 

21.25 Kuesti Fraun Kortfilmer (20 min) Teaterscenen

 

21.45 Elias Aguirre Bolander Musik (25 min) Caféscenen

 

22.10 Paus (20 min) Lars Printzén Foto i pausen

 

22.30 Adele Veronika Halten Harpa (20 min) Teaterscenen

 

Installation av Benedikte Lindström visas hela dagen

 

 

___________________________________________________________

 

 

Lördag öppnar vi 17.00

 

 

17.30 Karin Kannisova Performance (20 min) Foajén

 

17.50 Kuesti Fraun Kortfilmer (20 min) Teaterscenen

 

18.10 Paus (20 min) Lars Printzén Foto i pausen

 

18.30 Benedikte Esperi Performance (30 min) Teaterscenen

 

19.00 Paus (20 min) Lars Printzén Foto i pausen

 

19.20 Sayam Chortip Poesi (20 min) Caféscenen

 

19.40 Eleftheria Gerofoka Performance (20 min) Teaterscenen

 

20.00 Paus (20 min) Lars Printzén Foto i pausen

 

20.20 Oscar Sjölander Poesi, musik (40 min) Teaterscenen

 

21.00 Paus (20 min) Lars Printzén Foto i pausen

 

21.20 Kuesti Fraun Kortfilmer (20 min) Teaterscenen

 

21.40 Paus (20 min) Lars Printzén Foto i pausen

 

22.00 Adna Kadic Musik (40 min) Teaterscenen

 

Installation av Benedikte Lindström visas hela dagen