top of page

NARKOS DRÖMMAR

Vernissage i det resande rummet

Karaktären Narko drömmer att hennes vardagsrum reser och landar i Botaniska Trädgården. Nu kan du besöka hennes dröm.
 
Lördag den 1 februari, kl. 14.00 invigs det resande rummets vistelse i Botaniska Trädgården med en vernissage. Då bjuds det på varm dryck och en dansperformance ackompanjerad av lästa drömmar. Narkos vardagsrum är placerat alldeles i närheten av ingången, i området som kallas för gästträdgården.
 
Det kommer att stå kvar, tillgängligt för besök den 1-19 februari. Ta med dig fika och sitt i Narkos soffa. Bläddra i hennes böcker, tjuvläs hennes dagbok, måla eller skriv något, fyll det med dina drömmar om du vill!
 
Sedan januari 2013 har projektet Drömfångare pågått på Teater Trixter. Genom föreläsningar, samtal och drömmar som olika människor har delat med sig av har karaktären Narko skapats.
 
När Narko är färdigskapad så blir hon huvudpersonen i pjäsen Sömngångare som har premiär på Teater Trixter i månadsskiftet september/oktober 2014.
Rummet som nu finns att besöka i Botaniska Trädgården kommer att utgöra en del av pjäsens scenografi. Förfallet som vädret och besöken medför, är del av scenografins organiska utveckling. Därför välkomnas alla att sätta sina egna poetiska spår på scenografin.

 

 

 

Raquel Kent sjunger drömskt i det resande rummet

 

Narkos vardagsrum har landat i Botaniska Trädgården. Nu drömmer Narko att Raquel Kent sjunger drömskt till dragspelsmusik i det resande rummet. Kom och lyssna och dela med dig av en dröm om du vill!

Framförandet äger rum söndag 16 februari kl. 14.30 i Botaniska Trädgården.

 

Rummet är placerat alldeles i närheten av ingången till Botaniska i området som kallas för gäst-trädgården. Det kommer att stå kvar fram till den 18 februari. Om någon skulle vilja framföra sång, dans, teater, måleri, spoken word eller annat, så är ni välkomna att använda rummet som kuliss. Hör i sådana fall gärna av er till info@trixter.se, så att fler får tillfälle att ta del av magin.

 

Du är också välkommen att ta med dig fika och sitta i Narkos soffa, bläddra i hennes böcker, tjuvläsa hennes dagbok, måla eller skriva något, eller på andra sätt fylla rummet med dina drömmar.

 

Sedan januari 2013 har projektet Drömfångare pågått på Teater Trixter. Genom föreläsningar, samtal och drömmar som olika människor har delat med sig av har karaktären Narko skapats. När Narko är färdigskapad så blir hon huvudpersonen i pjäsen Sömngångare som har premiär på Teater Trixter i månadsskiftet september/oktober 2014.

 

Rummet som nu finns att besöka i Botaniska Trädgården kommer att utgöra en del av pjäsens scenografi. Förfallet som vädret och besöken medför, är del av scenografins organiska utveckling. Därför välkomnas alla att sätta sina egna poetiska spår på scenografin. 

bottom of page