top of page

Under två veckor i november kan man fly den höstruskiga vardagen och drömma sig bort på Teater Trixter. Där får man möjlighet att inspireras av andras drömliv och kanske även dela med sig av sina egna drömmar.

 

Varmt välkomna!

 

Drömveckor på Teater Trixter

20 november 19.00 - Vernissage, Hans Carbe

Hans Carbe är en konstnär som målar fantasifulla tavlor med drömlika uttryck. Det blir även läsning utav drömmar. Carbes tavlor finns att beskåda på Teater Trixter under två veckors tid.

21 november 19.00 – Livemålning med Lisa

Vi färglägger drömmar tillsammans med konstnären Lisa Davis medan Efraim Kent spelar dröminfluerad musik. Tidigare erfarenhet av måleri saknar betydelse för kvällen, men boka gärna din plats i förväg.

Entré 50 kr.

24 november 15.00 – Bruno bjuder på tre-tår

Bruno berättar om sitt och Birgits liv tillsammans. Det som började så bra men slutade med att hon ville blir kallad Narko och flyttade ut i vardagsrummet. Nu är Narko försvunnen. Var har hon tagit vägen och vem var hon egentligen? Vi tjuv-läser hennes dagbok och ställer den emot Brunos erfarenhet.

Kan man lära känna en annan människa? Ens den närmaste? 

Bruno bjuder alla på kaffe och kakbuffé med Narkos recept.

 

Skådespelaren Anders Lönnbro improviserar Brunos karaktär.

Entré 50 kr.

 

27 november 19.00 – Föreläsning av Adrian Parker

Adrian Parker som är professor i psykologi föreläser i Narkos vardagsrum om upplevelsen av drömmar som kommunikation med andra sidan. Parker forskar kring förändrade medvetandetillstånd och så kallade paranormala upplevelser. Hans intresse innefattar även hypnos, psykos-liknande tillstånd, samt dröm- och sömntillstånd.

Entré 50 kr.

29 november 19.00 – Alltings ursprung

Drömtid i nutid hos Yolngu-folket i Australien

Genom musik, bild och berättelse tar Ingrid Slotte, socialantropolog (fil.dr), med oss på en resa till Yolngu-folket i norra Australien. Drömtiden är inte 'bara en dröm' utan en skapelseberättelse som fortfarande formar vardagen.

 

Karolin Kent dansar, inspirerad av paradoxmasken och alltings ursprung. 

Entré 50 kr.

bottom of page