top of page

Rumba

 
Följer du projekt Drömfångare? 

 

Det gör 4021 andra drömmare. 320 sömniga personer deltog i vårens drömsamtal, 42 drömböcker delades ut, 143 drömmar har samlats in hitills, en drömkarta har ritats av ett av de 22 barn som lekt i drömprojektet, 8 organisationer deltar aktivt. Nu fortsätter vi.

 

 

Vem är NARKO?

 

Kan man skapa en fullödig karaktär av flera människors erfarenheter och lära känna henne på djupet, utan att träffa henne? Det är det dags att ta reda på nu. Det material, de samtal och de drömska besök vi gjort under våren utgör grunden för Narkos personlighet. Du kan vara med och bygga resten, du kan ge henne en av dina drömmar om du vill. Ett minne, en erotisk fantasi, en sorg. Du kan bli hennes vän eller brevvän.

 

Vad vet vi om henne idag?

 

”Narko är 70 år. Hon är socialdemokrat. Hennes favoritdjur är paradoxmasken eftersom hon är intresserad av alltings ursprung. Hon delar inte längre sovrum med sin man men har ändå ett rikt och varierat sexliv. Narkos största problem är att hon har svårt att hålla sig vaken.”

 

Ta chansen att möta Narko 11-13 oktober. Då ordnar en nära vän till henne ett överaskningskalas. Inbjudan finns på vår hemsida.

 

Vad handlar Drömfångare om?

 

Fantasierna vi delar. Tvångsföreställningarna. Drömmarna. Arketyperna. I drömmen är vi alla lika, eller är vi det? Upplöser drömmarna klass, kön identitet? Har drömmen en egen estetik? Påverkas drömmen av åldrande?

Vilka broar finns mellan drömmen och det vakna livet? Är det konsten? Hur ser drömmarna ut just här och nu? Drömvärlden är en plats vi inte kontrollerar på samma sätt som den verkliga världen. Ändå kan vi tala om och gestalta den. Tillsammans.

 


Drömfångare är ett konstprojekt som sträcker sig från januari 2013 fram till våren 2015. DU kan delta om du är en drömmare!Vill du ha/har fått en drömdagbok? Kontakta oss på www.trixterfordreamers.n.nu

I samarbete med Pavement, Röda Sten, VSA (Very Special Art), GAS, Medialab, Textival, Röda Stens Konsthall, Stadsbibilioteket m.fl. Samtalen kommer att filmas av Medialab.

VÄLKOMMEN!

 

Tack Till: 

bottom of page