top of page

2013-10-06

 

Håll utkik efter drömballonger! 

 

På måndag har man möjlighet att sikta ballonger lite här och var i staden. Inuti varje ballong finns någons alldeles unika dröm. Drömballongerna är del av Teater Trixters projekt Drömfångare, där de bland annat har samlat in drömmar från Göteborgare i varierande åldrar. 
 
Drömmarna har använts för att bygga upp fiktiva karaktärer, som på ett eller annat sätt får ta plats i verkligheten. Nästa vecka kan man till exempel få gå på överraskningsfödelsedagskalas för karaktären Narko som fyller 70 år. Narko is a dream come true. Eller en mardröm. Det beror på vem man frågar. Hela hennes personlighet och den värld hon lever i är baserad på en mängd olika drömmar, vilket gör henne till en ganska speciell person.
 
Hon kommer att firas i dagarna tre. Festen drar i gång på Kulturnatta fredag den 11 oktober kl. 19.00. Men det blir även kalas vid samma tid under lördag och söndag.
 
Kommer du på hennes överraskningsfest som är en slags teaterinstallation, så får du möjlighet att lära känna henne bättre och vara med och bygga vidare på hennes liv. Fast redan nu har du möjlighet att börja kommunicera med Narko via facebook. Hon har nyss skaffat sig en facebook-profil där hon kallar sig Narko Drömmer, och hon älskar att lära känna nya människor. 

2013-11-20

 

Drömveckor

 

 

bottom of page