FILLER X OKIMONO:

Emperor X (US), Skurkarna, The Illuminators

 

Filler och Okimono slår sina kloka huvuden ihop och ger er en kväll i en utav Göteborgs bäst bevarade hemligheter - Teater Trixter!

 

På scen ser vi:

Emperor X

Hur förklarar vi originalitet eller för den delen genialitet? En kan väl börja nånstans med en kille som gör låtar om teleporteringsmaskiner, rave-fester med Sarkozy och brända USB-minnen, som har ett punkigt DIY-tänk (han tar bussen hit från Berlin för att bo på en soffa). Det är en gitarr och det är elektroniska effekter. Det är en technojulskiva. Det är punkig indie. Det är kryptiska koordinatanvisningar. Det är lofi-science fiction. Det är något du kommer ångra ifall du missar.

 

Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=qMyVq9SVqRU

http://www.youtube.com/watch?v=FAK931dW4FQ

Spotify:

http://open.spotify.com/album/2bfyDl45HLU3IoRqm76UN8

Bandcamp:

http://emperorx.bandcamp.com/

 

 

Skurkarna

Surfig, skurkig, expermintiell, loungerock från Göteborg!

Fyra figurer ingen vet vilka de är (vi var tvungna att ringa otaliga hemliga samtal för att ens få till ett möte med någon som senare gav tummen upp för att Skurkarna skulle spela.. sedan brann meddelandet upp). Skurkarna har varit runt en del och vart än de har spelat har de alltid kommit undan med att ha stulit publikens hjärtan, så nu är det dags för er tur.

 

Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=sXKguUk-VqI

Spotify:

http://open.spotify.com/album/6h5OO9DzHgKhxAtQK8i2gl

Bandcamp:

http://skurkarna.bandcamp.com/

running

 

The Illuminators

The Illuminators är soundtracket till en Tarantino-film som ännu inte gjorts. Precis som Skurkarna är det instrumentell surfrock snyggt förklädd i tjusiga kostymer.

 

Med låttitlar som hintar om diverse världskonspirationer så är vi övertygade om att musiken letar sig in på ett subversivt plan och vi har redan tappat kontroll över våra kroppar. Foliehattarna till trots. Men vad gör det när det är så här bra?

 

Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=0twy5aYVxaU

Spotify:

http://open.spotify.com/album/5at6Rxrl00eetzo7nMGc6I

Sound Cloud:

https://soundcloud.com/theilluminators

 

 

Vi har även äran att presentera Kungliga Cointainerakademin! Ett gäng som förklarar sin upplösning först när det inte längre slängs ett gram mat. Ett kollektiv som lagar fantastiska maträtter på dumpstrad mat till ett överkomligt pris. I tider där affärer sätter lås på sina containrar och kastar hinkvis med vatten på hemlösa utanför är detta initiativ alla måste ställa sig bakom.

 

Kom hungrig, kom peppad!

 

Lördag 12 april

Klockan 20 50 kronor

18 år

Teater Trixter (Andréegatan 13)